Geniet nu nog van de laatste Volvo V60 Business Sport

Terwijl het nieuwe model van de Volvo V60 inmiddels in de showroom staat zijn er nog een aantal zeer interessante Volvo V60 Business Sport uitvoeringen beschikbaar van het huidige type.

Volvo gebruikt de V60 R-Design als basis voor de Business Sport en dat betekent dat de auto direct op 18-inch R-Design-wielen staat en is voorzien van een sportonderstel. Uiteraard hoort het kenmerkende bumperwerk ook bij het R-Design-pakket, iets wat de auto vooral aan de achterzijde van zijn milder ingestelde familieleden onderscheidt door de komst van een diffuser. Volvo heeft de raamlijsten uitgevoerd in ‘Silk Metal’ voor een premium uitstraling.

Van binnen is de Volvo de V60 Business Sport van verwarmbare sportstoelen, sportpedalen, een met leer bekleed stuurwiel (met R-Design-logo), een met leer beklede pookknop en van een tft-schermpje dat een plek krijgt in het instrumentenpaneel. De lijst gaat verder met Sensus-navigatie, Dual Xenon-verlichting, Park Assist achter en een uitgebreid audiosysteem. De Business Sport is verder uit te breiden met de pakketten IntelliSafe Pro Line, Luxury Line en Scandinavian Line.

De V60 is zowel met D4-dieselmotor als die met T4-benzinemotor als Business Sport te krijgen. De V60 Business Sport D4-dieselmotor least u al vanaf € 735,- per maand en met de T4 stapt u al in deze rijk uitgeruste Volvo vanaf € 570,- per maand.

Let wel: OP = OP!

Contact