Volvo Business Sport

De nieuwe Business Sport uitvoering combineert sportiviteit en krachtige motoren. Hierin wordt de sportieve en complete R-Design uitrusting gecombineerd met nog meer luxe. Deze speciale uitvoering zijn extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort.

V40

Met de zeer complete V40 R-Design uitrusting als basis verrast de krachtige V40 Business Sport de sportieve rijder. Uitgevoerd met onder andere Sensus navigatie, het infotainmentsysteem Sensus Connect met High Performance Audio en Bluetooth, Clean Zone klimaatregeling en verwarmbare voorstoelen. Sportiviteit vindt u terug in zowel exterieur als interieur, als ook in de beschikbare motoren.

De V40 Business Sport is leverbaar als krachtige T4 benzine- en D3 dieselmotor. Het Dynamic Chassis is standaard waarmee het sportieve karakter van de V40 Business Sport goed tot uiting komt in de wegligging en het stuurgedrag.

U kunt nu meeprofiteren van onze scherpe lease auto acties. Neem contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen! Bekijk de geselecteerde Volvo V40 lease auto uitvoeringen hieronder en reageer snel! Uiteraard is ieder model nog volledig op uw wens aan te passen.

V40 Lease aanbiedingen

V60

Volvo gebruikt de V60 R-Design als basis voor de Business Sport en dat betekent dat de auto direct op 18-inch R-Design-wielen staat en is voorzien van een sportonderstel. Uiteraard hoort het kenmerkende bumperwerk ook bij het R-Design-pakket, iets wat de auto vooral aan de achterzijde van zijn milder ingestelde familieleden onderscheidt door de komst van een diffuser. Volvo heeft de raamlijsten uitgevoerd in ‘Silk Metal’ voor een premium uitstraling.

Vanbinnen voorziet Volvo de V60 Business Sport van verwarmbare sportstoelen, sportpedalen, een met leer bekleed stuurwiel (met R-Design-logo), een met leer beklede pookknop en van een tft-schermpje dat een plek krijgt in het instrumentenpaneel. De lijst gaat verder met Sensus-navigatie, Dual Xenon-verlichting, Park Assist achter en een uitgebreid audiosysteem. De Business Sport is verder uit te breiden met de pakketten IntelliSafe Pro Line, Luxury Line en Scandinavian Line.

Zowel de V60 met D4-dieselmotor als die met T4-benzinemotor is als Business Sport te krijgen. De V60 Business Sport D4-dieselmotor least u al vanaf € 708,- per maand. Voor de T4 stapt u al in deze rijk uitgeruste Volvo vanaf € 590 per maand.

Contact