Bent u starter en wilt u leasen zonder aanbetaling?

In veel gevallen is het bij startende ondernemers niet mogelijk om te kiezen voor operational auto lease zonder aanbetaling. Wij snappen hoe vervelend het is om als starter, kapitaal in mobiliteit te steken.In samenwerking met LeasePlan is Keycar een pilot gestart om leasen zonder aanbetaling voor starters mogelijk te maken. Met ingang van heden zijn we gestart met een pilot (welke loopt tot 31/12/2018) bij prospects waar we zekerheden vragen. In deze pilot bieden we naast de gevraagde aanbetaling van 20% een alternatief.

De twee alternatieven zijn hieronder nader toegelicht. We maken onderscheid tussen een netto-investering onder en boven de 25K (dus: exclusief BTW inclusief BPM). Deze opties worden aangegeven in de terugkoppeling die jullie ontvangen.

Operational auto lease zonder aanbetaling onder de 25k investering:

  • Er kan worden ingezet met aanbetaling van 10% van de investering;
  • Er kan zonder aanbetaling een Actie Auto worden ingezet, de voorwaarde hiervoor is de inzet van een gelijkwaardig of kleinere klasse auto.
  • Er kan zonder aanbetaling een Occasionlease worden ingezet, de voorwaarde is een gelijkwaardige of kleinere klasse auto en een maximale fiscale waarde van € 35K.

Operational auto lease zonder aanbetaling boven de 25k investering:

  • Er kan worden ingezet met aanbetaling van 20% van de investering;
  • Er kan zonder aanbetaling een ActieAuto worden ingezet. De voorwaarde hiervoor is de inzet van een gelijkwaardig of kleinere klasse auto.
  • Er kan zonder aanbetaling een Occasionlease (van LeasePlan) worden ingezet. Voorwaarde is gelijkwaardig of kleinere klasse auto en een maximale fiscale waarde van € 35 K. De fiscale waarde grens geldt alleen voor Occassionlease auto’s met een geel kenteken.

 

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Operational auto lease zonder aanbetaling?
Of wilt u informeren naar de voorwaarden?

Druk dan op deze button hier beneden!