Alfa Romeo Giulia 200pk instapper leasen

Alfa Romeo Giulia Alfa Romeo weet kennelijk hoe het zijn liefhebbers moet behagen. De voordeligste Giulia is namelijk niet alleen uiterst vlot, maar ook nog eens bijzonder kleurrijk!

Het motorengamma van de Alfa Romeo Giulia kent een interessante bandbreedte. Bij de dieselmotoren loopt het spectrum van 136 naar 210 pk, waarbij de voordeligste variant voor €41.180 van jou is. Bij het benzinegamma begint kun je instappen bij maarliefst 200pk. Ondanks dat je zou verwachten dat hier een flink prijskaartje aan zou zitten is niets minder waar want de benzine instapper is goedkoper dan de diesel met 136pk. Met € 41.080 is dit de voordeligste Giulia die er is. Als extra krijg je dan ook nog eens een automatische transmissie mee, want die is altijd standaard bij deze motor. De grote schakelflippers, die met een beetje fantasie aan die van een Ferrari doen denken, horen daar niet bij. Die maken onderdeel uit van het ‘Performance Pack’ voor de automaat.

Uitrusting

Wat kun je verwachten voor je geld? Best veel, eigenlijk. Klimaatregeling met twee zones, een regen- en lichtsensor, een audiosysteem met acht speakers, DAB+ en audiobediening op het stuur, cruisecontrol, elektrisch bedienbare ramen rondom en ledachterlichten, het zit er allemaal op. Ook lichtmetaal is standaard, al zijn er fraaiere wielen beschikbaar dan deze 16-inch-exemplaren. Ook heeft een Giulia met deze 2.0 of één van de twee voordeligste diesels alleen een uitlaat aan de linkerzijde van de achterbumper, terwijl andere versies op dat gebied symmetrisch zijn. Het instapmodel van de Giulia heeft geen leer, maar de met zwart stof beklede zetels zien er wat ons betreft alsnog erg aantrekkelijk uit. Ten slotte is er nog het thema ‘kleur’. Wie alle instapmodellen naast elkaar zet, ziet dat wit, donkerblauw of zwart de meest gangbare gratis kleuren zijn. Alfa Romeo zwemt hier tegen de stroom in en vraagt geen meerprijs voor de tint ‘Rosso Alfa’.

De enige andere auto uit dit segment die het tot nu toe tot deze rubriek schopte, is de Mercedes C-klasse. Met een prijs van €37.983 is die auto voordeliger, maar daar zet Alfa Romeo het nodige tegenover. Zo krijgt de C-klasse geen 200 pk sterke 2.0, maar een 1.6 met 136 pk mee. Dat blok is bovendien gekoppeld aan een handbak, terwijl bij de duitster de essentiële cruise control ontbreekt.

Leasen

Wilt u deze of een andere variant van de Alfa Romeo Giulia leasen? Keycar biedt alle modellen en uitrustingen aan tegen de scherpste prijzen! Zo kunnen we de Guilia aanbieden vanaf €535,- per maand!